Lohjan Kauppalähetit

Haemme puolestasi ostokset kaupasta ja toimitamme saman päivän aikana ne kotiovellesi. Toimitusalue on Lohjan kaupungin keskustan läheisyydessä olevat alueet eli Ahtsalmi, Anttila, Gruotila, Gunnarla, Hiidensalmi, Jönsböle, Keskilohja, Lempola, Maksjoki, Metsola, Moisio, Muijala, Neitsytlinna, Ojamo, Ojamonkangas, Pappila, Pappilankorpi, Perttilä, Pitkäniemi, Routio, Vappula, Ventelä, Vienola ja Virkkala.

Suomessa alettiin puhua ravintoloiden sulkemisesta koronavirusepidemian takin. Päätimme laittaa oman kortemme kekoon tilanteen vakavuudesta johtuen ja suljimme Ojamon Pubin vapaaehtoisesti. Samalla mieleemme tuli, että voisimme tehdä jotain, jolle on sekä tarvetta että kysyntää.

Päätimme perustaa Lohjan Kauppalähettipalvelun, joka käy puolestasi kaupassa. Tämä auttaa riskiryhmiin kuuluvia sekä karanteenissa olevia, mutta palveluitamme voi toki käyttää kuka tahansa.

Otamme arkipäivisin tilauksia vastaan puhelimitse kello 12.00-16.00 ja toimitus on saman päivän aikana kello 18.00-21.00 välillä. Meillä voit maksaa sekä kortilla että käteisellä 15.00€ per toimituserä + tietenkin tilaamannne ostokset. Toimituserä on 100€ ostokset. Jos tilauksesi ylittää toimituserän, maksaa seuraava alkava 50 euron ostos 5 euroa alkavaa 50 euroa kohti. 

Keräämme tuotteet Lohjan Prismasta tuotevalikoiman runsaudesta ja hintatasosta johtuen. Käytämme koko toimitusketjun ajan suojakäsineitä sekä desinfiointi aineita. Lisäksi pieninkin flunssan oire pitää työntekijämme sairaslomalle. Muista merkitä / kertoa tilauksesi yhteydessä, mikäli haluat että kerääämme korvaavan tuotteen mikäli tilaamasi tuote on loppu.

Tilaukset puhelinnumerosta 044 929 8667 tai sähköpostilla osoitteesta kauppapalvelulohja@gmail.com. Tilatessasi sähköpostitse muista laittaa tilauksen yhteyteen puhelinnumerosi, osoitteesi sekä nimesi. Voit tutkia tuotevalikoimaa tästä linkistä tuotevalikoimamme.

Tilaamaan pääset tästä linkistä TILAA